Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz alkış topladı
Galatasaray'ın son dönemdeki parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz, Olimpija Ljubljana maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti ve sahada kaldığı süre içerisinde alkış topladı.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda son Slovenya şampiyonu Olimpija Ljubljana ile deplasmanda kozlarını paylaşan Galatasaray, kilidi ilk yarıda Kerem Aktürkoğlu ile açtı, 2. yarıda Dries Mertens'le rahatladı, Halil Dervişoğlu ile farka uzandı.
15 Ağustos'ta Rams Park'taki rövanş öncesi avantajı ele alan Aslan, turu geçmesi halinde Play-Off'a yükselecek ve gruplara doğru son engeli aşmaya çalışacak.
BARIŞ ALPER YILMAZ ALKIŞ TOPLADI
Özellikle geçen sezonun son bölümünde forma giydiği dönemde hem skora katkı veren hem de hücuma büyük bir canlılık katan Barış Alper Yılmaz dün akşam da takımının en iyilerinden biri oldu.
23 yaşındaki futbolcu, ilk golün asistini yaparken, ikinci golde ise pozisyonun başrolünde yer alan isimlerden biriydi. Milli futbolcu, sahada kaldığı süre içerisinde alkış topladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ajax, Villarreal'i son dakikalarda yıktı!

Tottenham, on kişilik Borussia Dortmund'u iki golle geçti!

Luis Suarez, PSG'ye kabus oldu! 90. dakikada büyük şok!

Olympiakos, evinde Bayer Leverkusen'i iki golle geçti!

Kopenhag - Napoli ile yenişemedi!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid farklı kazandı!

Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde doludizgin!

Pep Guardiola'dan Galatasaray maçı için açıklama!

Manchester City'ye Galatasaray öncesi büyük şok!

Manchester City'de Rodri, Galatasaray'a karşı yok!


























