Galatasaray'da Barış Alper ve Sara için sürpriz ihtimal!
G.SARAY'DA SÜRPRİZ İHTİMAL
Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ve Gabriel Sara için devre arası transfer döneminde cazip bir teklif gelmesi durumunda ayrılıklara sıcak bakabilir.
ÖNEMLİ HAMLELER BEKLENİYOR
Galatasaray'da devre arası transfer döneminde önemli hamleler bekleniyor.
DİKKAT ÇEKEN İDDİA
Sarı-kırmızılılarda yapılacak transferlerle birlikte iki futbolcu için dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.
AYRILIK İHTİMALİ
beIN Sports'ta yer alan habere göre, Gabriel Sara ve Barış Alper Yılmaz için cazip bir teklif gelmesi halinde, yönetim bu ayrılıklara sıcak bakabilir.
NEOM'A TRANSFERİ OLMADI
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ı adı yaz transfer döneminin son bölümünde Suudi Arabistan'dan NEOM ile anılmıştı. Yaşanan transfer gelişmesinin ardından bazı maçlarda kadroda yer almayan milli futbolcu, daha sonra kadroya geri dönmüştü. Bu dönemde sergilediği tavırlarla dikkat çeken ve taraftarların tepkisini çeken Barış Alper, daha sonra taraftarlarla da barış sağlamıştı.
BU SEZON PERFORMANSI
Galatasaray forması altında bu sezon toplamda 20 maçta süre bulan Barış Alper Yılmaz, 4 gol attı ve 7 asist yaptı.
BU SEZON NE YAPTI?
Sarı-kırmızılılarda bu sezon 22 maçta süre bulan Gabriel Sara ise 1 gol attı ve 2 asist yaptı.

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor





















