Galatasaray'da ayrılık kararı! Kiralık gidiyorlar
Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu ile Kazımcan Karataş, kiralık olarak takımdan ayrılacağı belirtildi.
Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da kış transfer dönemi ayrılıklar yaşanacak.
Sezon başında takıma katılan Halil Dervişoğlu, geldiği günden beri istediği süreleri alamadı. 24 yaşındaki forvet, bu sezon 146 dakika forma giyerken, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.
Halil, şimdi ise daha çok forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Bu doğrultuda yıldız oyuncunun devre arasında daha çok süre alabileceği bir takıma kiralık olarak gidebileceği öğrenildi.
KAZIMCAN'DA AYRILIKLAR LİSTESİNDE
Cim Bom'da devre arasında yerli bir sol bek alınması da gündemde. Eğer bu bölgeye transfer yapılırsa bu sezon beklentilerin altında kalan Kazımcan Karataş'ın, takımdan gönderilme ihtimali ortaya çıktı.
20 yaşındaki savunmacının, daha çok süre alıp, kendini geliştirmesi bekleniyor. Yönetim de Kazımcan için şimdiden kulüp arayışına geçti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arne Slot'tan Premier Lig ve Florian Wirtz itirafı!

Chelsea'de ayrılık ihtimali: Maresca

Carragher: "Gabriel Jesus, Gyökeres'ten iyi!"

Real Madrid'de Brahim Diaz'a 2030'a kadar sözleşme!

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Luka Modric'ten savaş tepkisi!

Napoli'den Rasmus Hojlund için açıklama

Napoli'den Noa Lang için ayrılık yanıtı!

Luka Modric'ten Jose Mourinho itirafı!

Pjanic'ten Kenan Yıldız'a büyük övgü


























