Galatasaray'da Arias pişmanlığı
Bir dönem Galatasaray'ın da istediği Jhon Arias, Fluminense formasıyla Kulüpler Dünya Kupası'nda ilgi çekici bir performans sergiliyor.
Webaslan.com
Fotoğraf : Imago
OKAN BURUK ÇOK İSTEMİŞTİ
Hem sezon başı hem de kış transfer döneminde Galatasaray'ın Jhon Arias ile ilgili girişimleri olmuştu. Okan Buruk'un Kolombiyalı sağ kanat oyuncusunu çok istediği aktarılmıştı. Bu transfer bonservis engeline takılıp gerçekleşmemişti.
MÜTHİŞ BİR TURNUVA GEÇİRİYOR
Jhon Arias, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda takımı Fluminense'nin çeyrek finale yükselmesinde önemli rol oynadı. Turnuvada 4 karşılaşmaya çıkan Arias 1 gol 1 asistlik skor katkısı verdi. Son olarak 2-0 kazanılan Inter maçında da "maçın adamı" ödülünü aldı.
SEZON PERFORMANSI
2025 takvim yılında Fluminense formasıyla toplam 32 maça çıkan futbolcu, 4 gol 13 asistlik bir performans gösterdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























