Galatasaray'da 5. yıldız için OHAL!
Son 6 maçında sadece 1 galibiyet alan sarı kırmızılılarda Okan Buruk'tan Alanya maçı öncesi kamp kararı çıktı. Pazar günkü maç için perşembeden Antalya'ya gidilecek, yükleme yapılacak.
Galatasaray'daki düşüşe 'dur' demek için düğmeye basıldı.
Hem teknik direktör Okan Buruk hem de başkan Dursun Özbek ile yönetim, 25. şampiyonluk hedefi adına hamleler yapmaya başladı. Son 6 maçında sadece bir galibiyet alan sarı kırmızılılarda Alanya maçı öncesinde kamp kararı çıktı!
Yoğun takvimde taktik antrenmanlarına ağırlık veremeyen Okan Buruk, Galatasaray takımını perşembe gününden Antalya'ya götürecek. Sarı kırmızılılar burada cuma günü çift idman yapacak.
Okan Buruk hem fizik hem de taktiksel anlamda oyuncularına yükleme yapacak.
"HERKES SAHAYA ODAKLANSIN!"
Tecrübeli teknik adam, oyuncuları ile alakalı da çıkan gece hayatı haberleri sonrasında onlara olan güvenini dile getirirken "Daha dikkatli olun! Artık final haftalarına giriyoruz. Herkes sahaya, Galatasaray'a odaklansın" uyarısında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Noa Lang için büyük belirsizlik!

Yan Diomande için 112 milyon euro!

Udinese'de Zaniolo krizi sürüyor!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis



























