Galatasaray'da 4 isme kesin veda kararı!
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukcu ile Okan Buruk'un bir araya geldiği zirvede, kiraya gönderilen futbolcular için karar verildi. Nicolo Zaniolo, Victor Nelsson, Carlos Cuesta ve Elias Jelert için kesin ayrılık kararı verildi.
Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamasına ilişkin beklenen zirve gerçekleşti.
Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukcu, tatilden dönen Teknik Direktör Okan Buruk ile bir araya geldi. Zirvede ilk olarak takımdaki oyuncuların geleceği ve gidecek futbolcuların ele alındığı öğrenildi.
DURUMLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Galatasaray'da geride kalan sezonu farklı kulüplerde kiralık olarak geçiren Nicolo Zaniolo, Carlos Cuesta, Victor Nelsson ve Elias Jelert gibi futbolcuların durumu toplantıda detaylı biçimde masaya yatırıldı.
GÖZDEN ÇIKARILDILAR
Bu oyuncuların hiçbirinin tekrar sarı-kırmızılı formayı giymemesi konusunda görüş birliğine varıldığı aktarıldı. Gözden çıkarılan futbolcuların temsilcilerine de bilgilendirme yapıldığı belirtildi.
Galatasaray'da bununla birlikte olası ayrılık senaryolarının gözden geçirildiği vurgulandı. Bu durumun netleşmesinin önemine dikkat çekilerek transferdeki ihtiyaçların buna göre şekilleneceği iletildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi

Real Madrid seçimleri çıldırdı: Erling Haaland!

Florentino Perez resmen açıkladı: Mourinho

La Liga'da yılın golü Arda Güler'den

Napoli, Rasmus Höjlund'u takımda tuttu!

Hull City taraftarları tatil için Antalya'ya geldi




























