Galatasaray'da "10 numara" istatistik!
Benfica'ya giden Kerem'in 2 golü dışında Galatasaray'ın attığı 27 golü tam 10 farklı futbolcu kaydetti. Geçen sezon hücumda Mauro İcardi'nin ayağına bakılırken artık skor yükü eşit şekilde dağılıyor.

Süper Lig'in yenilgisiz lideri durumundaki Galatasaray, birçok istatistikte zirvede bulunuyor. 29 golle en çok ağları sarsan takım olan sarı-kırmızılılar, stoperden forvete her bölgeden skor katkısı aldı.
Benfica'ya giden Kerem Aktürkoğlu'nun 2 golü dışındaki 27 gol tam 10 farklı isimden geldi. Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper, Yunus Akgün, Dries Mertens, Mauro İcardi, Victor Osimhen ve Michy Batshuayi 10 haftada fileleri havalandırdı.
DAVINSON SANCHEZ HARİÇ 9 FUTBOLCU ASİST YAPTI
Bu oyunculardan stoperdeki Sanchez dışındaki 9 futbolcu ayrıca asist yaptı. Ligde golü olmayan Kaan Ayhan, İsmail Jakobs, Kerem Demirbay ve genç Metehan Baltacı da gol pası verdi. Geçen sezon hücumda Mauro İcardi'ye bağımlı olan Galatasaray'da artık skor yükü eşit dağılıyor. Birçok oyuncudan katkı alan teknik direktör Okan Buruk da üçlü savunma ve çift forvet gibi farklı sistemleri deneyerek rakiplerin önlem almasını zorlaştırıyor.
ICARDI-OSIMHEN İKİLİSİYLE 7 PUAN
Galatasaray, İcardi ve Osimhenli çift forvet düzenini Kasımpaşa (3-3), Elfsborg (4-3) ve Beşiktaş (2-1) karşısında denedi. Bu maçlardan 7 puan çıkaran Aslan, rakiplerine 9 gol atarken kalesini 7 kez düşürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak
