Galatasaray'da "10 numara" istatistik!
Benfica'ya giden Kerem'in 2 golü dışında Galatasaray'ın attığı 27 golü tam 10 farklı futbolcu kaydetti. Geçen sezon hücumda Mauro İcardi'nin ayağına bakılırken artık skor yükü eşit şekilde dağılıyor.

Süper Lig'in yenilgisiz lideri durumundaki Galatasaray, birçok istatistikte zirvede bulunuyor. 29 golle en çok ağları sarsan takım olan sarı-kırmızılılar, stoperden forvete her bölgeden skor katkısı aldı.
Benfica'ya giden Kerem Aktürkoğlu'nun 2 golü dışındaki 27 gol tam 10 farklı isimden geldi. Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper, Yunus Akgün, Dries Mertens, Mauro İcardi, Victor Osimhen ve Michy Batshuayi 10 haftada fileleri havalandırdı.
DAVINSON SANCHEZ HARİÇ 9 FUTBOLCU ASİST YAPTI
Bu oyunculardan stoperdeki Sanchez dışındaki 9 futbolcu ayrıca asist yaptı. Ligde golü olmayan Kaan Ayhan, İsmail Jakobs, Kerem Demirbay ve genç Metehan Baltacı da gol pası verdi. Geçen sezon hücumda Mauro İcardi'ye bağımlı olan Galatasaray'da artık skor yükü eşit dağılıyor. Birçok oyuncudan katkı alan teknik direktör Okan Buruk da üçlü savunma ve çift forvet gibi farklı sistemleri deneyerek rakiplerin önlem almasını zorlaştırıyor.
ICARDI-OSIMHEN İKİLİSİYLE 7 PUAN
Galatasaray, İcardi ve Osimhenli çift forvet düzenini Kasımpaşa (3-3), Elfsborg (4-3) ve Beşiktaş (2-1) karşısında denedi. Bu maçlardan 7 puan çıkaran Aslan, rakiplerine 9 gol atarken kalesini 7 kez düşürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!
