"Galatasaray çok güçlü değil"
UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Lokomotiv Moskova karşılaşmasından önce Rusya cephesinden açıklama geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile Lokomotiv Moskova'yı karşı karşıya getirecek mücadeleden önce Rus ekibinin eski başkanı Nikolay Naumov'dan açıklama geldi.
"GALATASARAY JUVENTUS AYARINDA DEĞİL"
Mücadeleden beklentileri sorulan Naumov, "Her zaman zafere inanmalısınız. Lokomotiv Moskova, Avrupa Ligi'nde kalmak adına bu maçın son şans olduğunu anlamalı. Galatasaray bana çok güçlü bir takım gibi gelmedi, Juventus ayarında bir takım olduklarını söyleyemeyiz. Lokomotiv bu maçta bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Pozisyonlar, bir gol, hatta belki iki... Rakip açıkça saldıracak, yapmanız gereken en iyi oyununuzu ortaya koymak ve taktiği doğru bir şekilde uygulamak" şeklinde cevap verdi.
"YETENEKLERİMİZİ GÖSTERMELİYİZ"
Lokomotiv Moskova'nın tüm kapasitesi sahaya yansıtmak zorunda olduğunu belirten Naumov, "Lazio maçındaki gibi oynarsak sonuç gelmeyecektir. Savaşmayı ve tüm yeteneklerimizi göstermeyi denemeliyiz." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar
