Galatasaray, Bruma için Leipzig'den randevu aldı
Sarı-Kırmızılılar, Bruma'yı sezon sonuna kadar kiralamak için kulübü Leipzig'den randevuyu aldı. Görüşmenin bu hafta gerçekleşmesi bekleniyor.
Fanatik
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, sürpriz bir şekilde gündeme gelen Bruma için Almanya çıkarması yapılacak.
Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında Leipzig'e 12.5 milyon Euro'ya sattığı, ancak Bundesliga'da ilk 11 istikrarı sağlayamayan Portekizli futbolcunun tekrar yuvaya döndürülmesi planlanıyor.
Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in de isteğiyle genç yeteneği sezon sonuna kadar kiralamayı hedefliyor. Bu doğrultuda Bruma'nın kulübü Leipzig'den randevu alındığı, ilk görüşmenin bu hafta sonuna kadar gerçekleşeceği öğrenildi. Cim Bom'da hedef, Portekizli futbolcunun satın alma opsiyonunu da alabilmek.
Ancak Leipzig, Bruma'yı bir yatırım hamlesi olarak görüyor ve yüksek bonservis bedelliyle satmaya hazırlanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Reijnders hamlesi!

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!
























