Galatasaray, bir antrenmanla Almanya deplasmanına
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisindeki olayların negatif etkisini silmek için dünkü çalışmayı iptal etti. Aslan, sadece bir antrenmanla Schalke deplasmanına gidecek.
Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında kaçan galibiyet keyifleri kaçırırken, teknik direktör Fatih Terim ilginç bir karar daha aldı.
Schalke maçı öncesinde sürpriz bir kararla programı değiştiren Terim, dün yapılması gereken antrenmanı iptal etti. Deneyimli teknik adamın, dün futbolcularına izin vererek derbininin olumsuz etkilerini silmeye çalıştığı ifade edildi. Fenerbahçe maçındaki skorun ve karşılaşma sonrası yaşanan olayların takımı olumsuz etkilediğini gören Terim'in bu nedenle takıma izin verdiği belirtildi.
Fenerbahçe derbisinin ardından ilk idmanında as oyunculara yenilenme idmanı yaptıran Fatih Terim, Galatasaray'ı tek taktik antrenmanla Schalke 04 karşısına çıkaracak. Sarı-kırmızılılar öğlen saatlerinde THY'ye ait uçakla Almanya'ya gidecek.
Galatasaray, akşam maçın oynanacağı Veltins Arena'da 15 dakikası basına açık bir antrenman gerçekleştirecek.
Yaşanan sakatlıklar ve maçlardaki fiziksel düşüşler, Galatasaray'ın bu sezonki antrenmanlarını tartışmalı hale getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Bremer için Bayern Münih'e 40 milyon euro'luk yanıt

Milan'da büyük revizyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Real Madrid, Denzel Dumfries'i duyurdu!

Barcelona'da Rafael Leao hamlesi! Rashford modeli masada

Mourinho'nun dokunulmazı: Arda Güler

Chelsea'ye Xhaka transferinde Sunderland engeli!




















