Galatasaray, Beşiktaş'ı uzatmada yıktı
Galatasaray, U19 Gelişim Ligi'nde normal süresi 2-2 biten maçta Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Beşiktaş karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.
Antalya'da başlayan U19 Gelişim Ligleri Finalleri'nde normal sezonu ilk 8'de bitiren ekipler, tek maçlı eliminasyon sistemine göre mücadele ediyor.
Normal sezonu zirvede bitiren Galatasaray, çeyrek finalde ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. 90 dakikası 2-2 biten mücadeleyi 4-2 kazanan Galatasaray, yarı finale yükseldi.
Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 5, 13. ve 95. dakikalarda Eren Aydın ile 120+2. dakikada Caner'den geldi. Beşiktaş'ın gollerini ise 54. dakikada Avtandil ile 64. dakikada Koray Yağcı kaydetti. Öte yandan Beşiktaş'ta 99. dakikada Koray ve 120. dakikada Cüneyt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Maçta hat-trick yapan Galatasaray'ın genç futbolcusu Eren Aydın'ın U19 Gelişim Ligi performansı:
- 20 Maç
- 23 Gol
- 5 Asist
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü























