"Galatasaray - Benfica maçında Var olsaydı..."
beİN Sports yorumcusu Önder Özen, Galatasaray - Benfica maçının devre arasında çarpıcı yorumlar yaptı.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile oynadıoğı maçta tartışmalı penaltı kararının ardından beİN Sports yorumcusu Önder Özen flaş açıklamalar yaptı.
Devre arasında konuşan Önder Özen, "Penaltıda el yok. Topun oyuncu ile buluştuğu yer omuz başı. Türkiye'de VAR'ı her gün tartışıyoruz ama ne kadar önemli olduğunu gördük." dedi.
Açıklamalarına devam eden Önder Özen "VAR olsaydı, mutlaka çağıracaklardı ve penaltı iptal olacaktı. Sadece maçın değil, turun da gidişatını değiştirmiş oldu bu pozisyon." ifadelerini kullandı.
Tugay Kerimoğlu ise "Penaltı ile uzaktan yakından alakası yok. Kollarını açmış ama neye göre gördü de penaltı verdi, anlayamıyoruz." açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede

Real Madrid'de Nico Paz kararı
