Galatasaray Belhanda için anlaşmaya vardı
Galatasaray, Al Ittihad ile Belhanda'nın transferi konusunda 9 milyon euro bonservis bedeline anlaşmaya vardı.
Uzun zamandır ismi Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad ile anılan Galatasaray'ın Faslı 10 numarası Younes Belhanda için flaş bir iddia geldi.
Suudi Arabistan'ın AImodrj gazetesinin haberine göre Al-Ittihad, Dubai'ye gitmesi planlanan Belhanda ile her konuda anlaşmaya vardı. Futbolcunun çarşamba günü sağlık kontrolünden geçmesi, ardından da resmi imzayı atması bekleniyor. Slaven Bilic'in çalıştırdığı Al Ittihad, devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Garry Rodrigues'i de transfer etmişti.
9 MİLYON EUROYA ANLAŞMA SAĞLANDI
Bip Spor'un haberine göre de Galatasaray, Al Ittihad Kulübü ile Belhanda'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Al Ittihad Belhanda için Galatasaray'a 9 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti.
Al Ittihad KUlübü, Belhanda ile de pazarlıklarını sürdürüyor. Belhanda'ya yıllık 4,5 milyon euro önerilirken, Faslı yıldız 6 milyon euro istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arne Slot: ''Hafif bir sakatlık olduğunu düşündük''

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

























