Galatasaray, Batrakov'u devlerinden elinden alıyor!
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Aleksey Batrakov ile Manchester City, Manchester United ve Chelsea de ilgilendi. İngiliz ekipleri, Rusya'ya uygulanan yaptırımlar nedeniyle 21 yaşındaki futbolcunun transferinden vazgeçti.
Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Aleksey Batrakov ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.
Teamtalk'ta yer alan habere göre, Manchester City, Manchester United ve Chelsea gibi Premier Lig'in önemli ekipleri de 21 yaşındaki futbolcuya ilgi gösterdi.
GERİ ADIM ATTILAR
Premier Lig temsilcileri, Ukrayna ile savaştan dolayı Rusya'ya uluslararası arenada uygulanan yaptırımlar nedeniyle Batrakov transferinde geri adım attı.
Batrakov için daha önce de Paris Saint-Germain gündeme gelmiş ve Fransız ekibinin de benzer nedenlerden dolayı bu transferden vazgeçtiği öne sürülmüştü.
GALATASARAY - BATRAKOV: ANLAŞMA ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ajax'tan son dakikalarda gelen galibiyet!

Hoffenheim'dan Lyon ile Avrupa'da siftah

İki penaltı, 3 gol, kırmızı kart ve Milan kayıp!

Zeki Çelik attı, Juventus evinde 1 puan aldı!

Marsilya'dan Avrupa Ligi'nde 0!

Romano duyurdu: Arda Güler, imzayı attı!

Gerard Pique'den El Clasico için iddialı tahmin

Jamie Carragher: "Bruno Fernandes'in yaptığı utanç!"

Dimitar Berbatov'dan Manchester United'a ağır eleştiri!

Leonardo Bonucci: "Hedefim Juventus"





















