Galatasaray attı, iptal oldu!
Galatasaray'ın MANU karşısında 43. dakikada bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle iptal oldu. Oyuncular bu karara tepki gösterdi.

Galatasaray, Manchester United maçında 2-2'yi buldu ama ofsayt bayrağı havaya kalktı.
Sarı kırmızılı takım Icardi 43. dakikada topu ağlara gönderdi.
Yardımcı hakem Icardi'nin kaydettiği golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı. Sarı kırmızılı takımın oyuncuları bu karara tepki gösterdi.
Mücadelede takımlar sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Maç sonu Okan Buruk, hakem kararlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama yaptı.
"BU SİSTEMİ BAYERN'İN ATTIĞI GOLDE GÖREMEDİK"
Icardi'nin mücadelenin ilk yarısında attığı golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesiyle ilgili de konuşan Okan Buruk, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu otomatik ofsayt sistemini Bayern Münih'in attığı golde göremedik. Orada çalıştı mı, çalışmadı mı? Hakem 2 kere oyunu başlatmadı. Televizyondan verilmedi. Orada soru işaretleri vardı. Bugün de ikisini de söyleyebilir. Telefondan baktım net bir şey yok. Bu tür görüntülerde golün verilmesi taraftarıyım. Ben anlamadım. İlerde bununla ilgili de bir düzenleme olacak. Olumlu ya da olumsuz yarım santimetre. Bayern maçında hakem ofsayt kaldırmasına rağmen gol verildi. Bu konuda biraz şanssızız aslında."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!

Tottenham, Bodo/Glimt'in peri masalına son verdi: Finale yükseldi!

Monaco, Eric Dier ile anlaştı!

Erling Haaland: "Yeterince iyi değildik, açlığımız azaldı"

Wirtz'ten kariyer itirafı: "Konfor alanımdan çıkmak istiyorum"

Liverpool'un büyük hedefi Alvarez!

Manchester United'da Bruno'ya izin yok!
