Galatasaray anlaşamadı; geri dönüyor
Galatasaray, kiralık anlaşmasının sonuna gelen Maicon'un bonservisi için Al Nassr ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaşamadı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'a kiralanan Maicon, sarı-kırmırılı kulübe geri dönüyor.
Sky Sports Arabia, Galatasaray'ın istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle Al Nassr'ın transferden vazgeçtiğini yazdı.
"GALATASARAY 5 MİLYON EURO İSTEDİ"
Galatasaray 1.5 sezon için 1.7 milyon euro kiralama bedeli aldığı Brezilyalı oyuncunun bonservisi için 5 milyon euro daha istiyor.
Arap kulübünün 3 milyon euronun üzerine çıkmadığı ve bu nedenle transferin gerçekleşemediği vurgulandı.
Galatasaray'ın 2017'de Sao Paulo'dan 8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Maicon, Al Nassr'da 1.5 sezonda 39 maça çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla, sahasında Elche ile yenişemedi

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!
