Galatasaray, Anguissa için devrede!
Galatasaray, Napoli'nin elden çıkarmak istediği Anguissa için devreye girdi. Ayrıca sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Noa Lang'ın yol haritası da belirlendi.
Süper Lig'de üst üste 4'üncü, toplamda ise 26'ncı şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre sarı-kırmızılı ekip, Napoli'nin kadroda düşünmediği Kamerunlu orta saha oyuncusu Frank Anguissa ile ilgileniyor. Haberde ayrıca, Galatasaray'ın Victor Osimhen ve Noa Lang transferleri nedeniyle Napoli nezdinde ayrıcalıklı bir konumda olduğu ifade edildi.
Öte yandan detaylarda, Noa Lang'ın Galatasaray'daki günlerinin sona yaklaştığı ve kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından bonservisiyle başka bir kulübe satılması amacıyla Napoli'ye geri döneceği iddia edildi.
PERFORMANSI
Bu sezon Napoli ile 21 maça çıkan Anguissa 4 gol 1 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!



























