Galatasaray, Andone kararını resmen bildirdi
3.2 milyon Euro'luk maliyeti ve performansı dikkate alınan Andone yeni sezon planlamasında yok

Galatasaray'da kiralık oyunculardan ayrılması kesinleşen tek isim Florin Andone oldu. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, 3.2 milyon Euro'luk maliyeti ve performansı dikkate alınan Rumen forvet, yeni sezon planlamasında yer almıyor.
Sözleşmesinde satın alma opsiyonu da bulunmayan Andone ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray bu kararı hem Rumen forvete hem de bonservisine sahip kulübü Brighton'a bildirdi.
Sakatlığının ardından karantina sürecinde fizik olarak hazır hale gelen Andone, teknik direktör Terim'in görev vermesi halinde ise son 8 haftada forma giyebilecek.
Öte yandan Sarı-kırmızılıların Mbaye Diagne ve Florin Andone'yi gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği bilinirken bir yerli golcü transferinin de gündemde olduğu bu konuda arayışların sürdüğü öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı
