Galatasaray, Andone kararını resmen bildirdi
3.2 milyon Euro'luk maliyeti ve performansı dikkate alınan Andone yeni sezon planlamasında yok

Galatasaray'da kiralık oyunculardan ayrılması kesinleşen tek isim Florin Andone oldu. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, 3.2 milyon Euro'luk maliyeti ve performansı dikkate alınan Rumen forvet, yeni sezon planlamasında yer almıyor.
Sözleşmesinde satın alma opsiyonu da bulunmayan Andone ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray bu kararı hem Rumen forvete hem de bonservisine sahip kulübü Brighton'a bildirdi.
Sakatlığının ardından karantina sürecinde fizik olarak hazır hale gelen Andone, teknik direktör Terim'in görev vermesi halinde ise son 8 haftada forma giyebilecek.
Öte yandan Sarı-kırmızılıların Mbaye Diagne ve Florin Andone'yi gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği bilinirken bir yerli golcü transferinin de gündemde olduğu bu konuda arayışların sürdüğü öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut
