''Galatasaray, Altay ile ilgileniyor''
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, genç kaleci Altay Bayındır hakkında transfer açıklamasında bulundu.
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, transfer döneminin gözde isimlerinden olan genç kaleci Altay Bayındır hakkında konuştu.
TRT Spor'a konuşan Yiğiner, ''Altay Bayındır için biz 3 milyon euro istedik ama bu işin pazarlığı sünnettir ancak menajerlerle değil, kulüp başkanlarıyla olabilir. Avrupa'dan ciddi kulüpler var, onu bekliyoruz. 3 kulüp istiyor Almanya'dan ve İtalya'dan.'' sözlerini kullandı.
''FENERBAHÇE, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ...''
21 yaşındaki kaleci ile 3 büyüklerin ilgilendiğini de belirten Ankaragücü Başkanı, ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Altay ile ilgileniyor ama menajerler aracılığıyla ilgileniyorlar. Kulüp başkanları ve yöneticilerden bir teklif gelmedi.'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!
























