Galatasaray, Ajdin Hrustic için devrede
Galatasaray, Augsburg'un transfer listesinde yer alan 25 yaşındaki orta saha Ajdin Hrustic için devreye girildi.

Fotoğraf : EPA
Galatasaray'da orta saha arayışı devam ediyor. Bu konu ile ilgili İngiliz basından ilginç bir iddia geldi. SkySport'a göre; orta sahasını güçlendirmek isteyen Augsburg'un listesinde Roma'dan Amadou Diawara ve Frankfurt'tan Ajdin Hrustic bulunuyor.
TRANSFERDE BİR ENGEL YOK
Aynı zamanda Ajdin Hrustic'le AEK Atina ve Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtildi. Haberde; Augsburg'un devre arasında Hrustic ile yine ilgilendiği, şu an transferde bir engel bulunmadığı bilgisi de geçildi.
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 3 MİLYON EURO
Avustralyalı orta saha geçtiğimiz sezon takımı adına 28 maça çıktı ve 2 gollük katkı sağladı. 2023'te sözleşmesi bitecek 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!
