Galatasaray - Adana Demirspor maçında 'VAR' gerçeği!
Galatasaray - Adana Demirspor maçındaki tartışılan pozisyon için VAR'daki Jakob Sundberg'in, maçın hakemi Oğuzhan Çakır'a, "Doğru karar" dediği bildirildi.
Türkiye'nin gündemine oturan, Adana Demir'in da sahadan çekilmesiyle büyük kaosa sebep olan maçtaki penaltıyla ilgili bir bilgi ortaya çıktı.
Müsabakanın Danimarkalı VAR hakemi Jakob Sundberg'in, pozisyon sonrası genç hakem Oğuzhan Çakır'a, "Savunma oyuncusunun ayağı, rakip oyuncunun ayağına temas ediyor. Penaltı kararı doğru, devam" dediği bildirildi.
BUGÜN AÇIKLANACAK
Maçın ardından çok farklı senaryolar gündeme gelmişti, biri de VAR'ın hiç devreye girmemesiydi. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bilgi topladığı aktarıldı. Normalde hakemlerin VAR monitörüne gittiği pozisyonlardaki VAR kayıtları paylaşılıyordu. Ancak G.Saray-Adana Demir karşılaşmasındaki Mertens-Semih pozisyonu büyük ses getirdiği için bununla ilgili VAR konuşmalarının bugün açıklanacağı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek





















