Galatasaray'a yaklaşıyor: Wilfried Singo
Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği ancak bir türlü yeşil ışık alamadığı Monaco'nun stoperi Wilfried Singo'nun, Galatasaray ile ilgili düşünceleri değişti.

Yaz transfer döneminde kadrosunu Victor Osimhen ve Leroy Sane ile güçlendiren Galatasaray'da, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Sarı-kırmızılıların stoper ve sağ bek oynayabilen bir isim arayışında olduğu biliniyordu. Bu isimlerden öne çıkan Wilfried Singo için yönetim uzun zamandır uğraş veriyor.
SUNUM YAPILDI
Ocak ayında Arsenal'e transferi kapıdan dönen Singo, 1 aylık süreçte Monaco'da kalmaya sıcak bakarken Galatasaray'ın yoğun presi ve markajı ibreyi sarı kırmızılılara çevirdi. Teknik direktör Okan Buruk'un hem stoper hem de sağ bekte değerlendirmek istediği oyuncuya kendisi ile alakalı düşünceler, Şampiyonlar Ligi hedefi, yıldızları çekim gücü ve İstanbul hakkında geniş sunum yapıldı.
EFSANELER DEVREDE
24 yaşındaki Singo'ya özellikle taraftarın sevdiği oyunculara karşı tutkusu, şampiyonluk görüntüleri ve 4 sene üst üste şampiyonluk amacı, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleri uzun uzun aktarıldı. Fildişi Sahilli oyuncu, Galatasaray'ın yoğun presi sonrasında İstanbul ve sarı kırmızılılar hakkında bilgi almak adına Eboue, Keita ve Drogba ile de görüştü. Ve başarılı savunma oyuncusu ilk kez Galatasaray'a gelmeye sıcak baktı. Eğer Dursun Özbek yönetimi oyuncu ile sözleşme şartları konusunda anlaşırsa Monaco ile masaya oturacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Florian Wirtz'ten Galatasaray'a mesaj!

Stuttgart, Fenerbahçe öncesi deplasmanda kayıp!

Bruno Genesio: "Berke için penaltı kurtarmak bir hobi"

Berke Özer: "Sevgilime söz verdim, gol yemedim!"

Cesc Fabregas'tan Zirkzee'ye kanca!

Leipzig'den Werner kararı!

De Bruyne'den Hojlund - Haaland benzetmesi!

Bayern Münih'in Michael Olise planı!

Tebas'tan Manchester City ve PSG'ye sert eleştiri!

Aurelio De Laurentiis, hakim karşısına çıktı!
