Galatasaray'a Vitao transferinde olumsuz yanıt!
Galatasaray'ın 10 milyon euro teklif sunduğu Vitao için Internacional, oyuncunun bu yaz satılmayacağını menajerlere resmen iletti. Transfer zora girdi.
Savunma hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Vitao'yu gündemine almıştı. Sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki stoperi canlı izlemek üzere Brezilya'ya gözlemci gönderdiği de basına yansımıştı.
Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Internacional kulübü Vitao için 12 milyon euro talep ediyor. Galatasaray'ın ise 10 milyon euro seviyesine kadar teklif yaptığı öne sürülmüştü.
RESMEN BİLDİRİLDİ
Ancak Bolavip'te yer alan son habere göre Internacional cephesi, oyuncunun bu yaz transfer döneminde satılmayacağını menajerlere resmen bildirdi. Kulübün, Vitao'nun %80'lik ekonomik haklarına sahip olduğu ve 10 milyon euronun altındaki teklifleri kesinlikle değerlendirmeyeceği ifade edildi.
Vitao'nun ayrılığının şu aşamada düşük ihtimal olduğu vurgulanırken, Galatasaray'ın bu transferde ısrarcı olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti
























