Galatasaray'a transfer yanıtı: Lucas Beraldo
Galatasaray'ın PSG'den Lucas Beraldo için nabız yokladığı ancak 22 yaşındaki Brezilyalı stoperin Paris'te kalmayı tercih ederek ocak ayrılığına kapıyı kapattığı öğrenildi.
Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig hedefleri doğrultusunda, devre arasındaki transfer döneminde bir stoper takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın, Fransız ekibi PSG'den bir oyuncu için nabız yokladığı ortaya çıktı.
Fransız basınından foot-sur7'de bulunan habere göre, Galatasaray, Lucas Beraldo için nabız yokladı fakat sonuç alamadı. 22 yaşındaki Brezilyalı stoper, Sarı-kırmızılıların yanı sıra; Nice, Juventus ve Olympiakos'tan da ilgilenilmesine rağmen Paris'te kalmak istediğine karar verdi ve ocak ayında takımdan ayrılmak istemiyor.
PERFORMANSI VE PİYASA DEĞERİ
Bu sezon PSG formasıyla Ligue 1'de 9 maçta süre alan ve 1 gol kaydeden Beraldo, 647 dakika süre alabildi. 22 yaşındaki oyuncu, 2 sezon önce Sao Paulo'dan 20 milyon euro'ya transfer olmuştu. Brezilyalı stoperin piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

























