Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nden dev gelir

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’un ardından sahasında ikinci maçına çıkan Galatasaray, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’i 3-1 mağlup ederek hem üç puanı hem de ciddi bir kazancı hanesine yazdırdı. Peş peşe zaferlerle kasasını dolduran Sarı-Kırmızılılar'ın Devler Ligi'nde şu ana kadar ne kadar para kazandığı belli oldu.

6

GALATASARAY'A DEV GELİR

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’un ardından sahasında ikinci maçına çıkan Galatasaray, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’i 3-1 mağlup ederek hem üç puanı hem de ciddi bir kazancı hanesine yazdırdı.

5

2.1 MİLYON EURO GALİBİYET PRİMİ

Sarı-kırmızılı ekip, bu galibiyet sayesinde UEFA’dan 2.1 milyon euro galibiyet primi kazandı.

4

5 MİLYON EUROYU AŞTI

Yaklaşık 42 bin kombine sahibi bulunan Galatasaray’da, Bodo/Glimt maçı için 50 binden fazla taraftar RAMS Park tribünlerini doldurdu. Maç günü elde edilen bilet satışları, GS Store mağazalarındaki ciro ve UEFA galibiyet primi ile birlikte toplam gelirin 5 milyon euroyu geçtiği ifade edildi. Bu rakam, Türk Lirası karşılığında yaklaşık 250 milyon TL’ye denk geliyor.

3

10 MİLYON EURO DAHA GELDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında yer aldığı için geçtiğimiz ay 23 milyon euro gelir elde eden Galatasaray, Liverpool ve Bodo/Glimt karşılaşmalarından toplam 10 milyon euro daha kazanç sağladı.

2

TOPLAM 33 MİLYON EURO

Böylece sarı-kırmızılı ekibin Avrupa gelirleri toplamı 33 milyon euroya ulaştı.

1

G.SARAY, AVRUPA'DA RÜZGAR GİBİ

Sahada aldığı başarılı sonuçların yanı sıra ekonomik anlamda da güç kazanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği her galibiyetle kasasını doldurmaya devam ediyor. Taraftar ilgisi, ticari gelirler ve UEFA ödemeleriyle birlikte, kulüp sezonun henüz başında önemli bir mali avantaj elde etmiş durumda.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler