Galatasaray'a Davinson Sanchez müjdesi!
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Davinson Sanchez, cumartesi günü(bugün) yapılan antrenmanda takımla çalıştı.
Galatasaray'a sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'den iyi haber geldi.
Kopenhag maçının hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı takımda Kolombiyalı savunma oyuncusu takımla birlikte çalıştı.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada Sanchez'in takımla birlikte antrenman yapması durumunda Kopenhag maçından oynama şansının yüksek olduğunu söylemişti.
Okan Buruk şu sözleri kullanmıştı:
"Hakim Ziyech ve Davinson Sanchez'i de önümüzdeki günlerde daha net göreceğiz. Pazar günkü antrenman ne durumda olduklarına bakacağız. Takım antrenmanına katılabilirlerse salı günü oynama şansları olacak. İki futbolcu da oynamak istiyorlar. İnşallah ikisinden de faydalanacağız. Bizim için çok önemli futbolcular."
ZIYECH ÖZEL ÇALIŞTI
Galatasaray'da sakatlığı bulunan bir diğer isim Hakim Ziyech'in tedavisi ise devam etti. Faslı futbolcu özel olarak çalıştı.
KAFİLEDE YER ALACAKLAR
Galatasaray'da Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech'in Kopenhag kafilesinde yer alması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

Dominik Szoboszlai'nin Galatasaray kabusu!

Bayern Münih'ten Atalanta karşısında şov!

Barcelona, maçı son dakikada kurtardı

Hull City'den iki maç sonra galibiyet!

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"























