Galatasaray 600 bin vermedi, Real Madrid 50 milyon vermeye hazır!
Galatasaray'ın 600 bin euroluk bonservis ücreti nedeniyle almadığı Mousa Dembele'ye Real Madrid ve Manchester City'nin 50 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

Real Madrid ve Manchester City'nin, sezon başında ismi Galatasaray ile anılan Celticli Mousa Dembele'yi transfer etmek istedikleri öne sürüldü.
Daily Mail'de yer alan haberde; Real Madrid ve Manchester City'nin muhteşem bir sezon geçiren Mousa Dembele'nin yeteneklerini beğendiği belirtildi. İki kulübün Mousa Dembele için özel gözlemci belirlediği, Fransız yeteneği her dakika özel olarak incelettiği ve raporladığı kaydedildi.
Celtic'in 600 bin euro civarında bir bonservis ödeyerek aldığı Mousa Dembele'nin bonservisinin 50 milyon euro civarında olacağı belirtildi.
20 yaşındaki Mousa Dembele, bu sezon 41 maçta 27 gol atmayı başardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
