Galatasaray 4 koldan saldırıyor
Galatasaray Yönetimi Alan Carvalho, Clinton N'Jie, Benjamin Tetteh ve Demba Ba için girişimlerini sürdürüyor. 4 oyuncudan 2'sinin transfer edilmesi planlanıyor
Galatasaray forvet transferine odaklandı... Gomis'in gitmesinden sonra kadroya golcü alamayan ve bu nedenle büyük tepki toplayan Sarı- Kırmızılı yöneticiler listelerinde yer alan Clinton N'Jie, Benjamin Tetteh, Demba Ba ve Alan Carvalho için bu hafta içinde yeni girişimlerde bulunmayı planlıyor.
TRANSFERE HIZ VERİLECEK
Listede yer alan 4 oyuncudan 2'sini takıma kazandırmak isteyen Galatasaray Yönetimi'nin bu işi Ankaragücü ile oynanacak lig maçına kadar yetiştirmeyi planladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.
GÖRÜŞME ÜSTÜNE GÖRÜŞME
Bu haftayı kritik bir hafta olarak gören Sarı- Kırmızılı yöneticilerin listedeki 4 futbolcu ve kulüpleriyle yeni bir görüşme gerçekleştirecekleri ortaya çıktı. Bu görüşmeler sonrasında 2 golcünün transfer edilmesi hedefleniyor.
TERİM GOLCÜYÜ ŞART KOŞTU
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yöneticilerle yaptığı durum değerlendirmesinde golcü transferinin bu hafta bitirilmesini şart koştuğu belirlendi. Bu gelişme üzerine yönetim grişimlerine hız verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli, Rasmus Höjlund'u takımda tuttu!

Hull City taraftarları tatil için Antalya'ya geldi

Manchester United'dan 45 milyon euroluk transfer: Ederson

Arsenal taraftarından Gabriel'e dev jest!

Real Madrid'de mutlu son: Denzel Dumfries

Acun Ilıcalı'dan Türkiye ve transfer yanıtı

Milan'dan Arne Slot hamlesi! İlk görüşme olumlu

Kenan Yıldız'dan Juventus itirafı: "Bu bir güven meselesiydi"

Real Madrid'e bedava transfer: Konate

Liverpool'un yeni teknik direktörü Iraola!

























