Galatasaray 3. transferini bitirdi; Jesse Sekidika
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Eskişehirspor'dan 23 yaşındaki Sekidika ile 3,5 yıllığına anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Onyekuru ve Saracchi'nin ardından 3. transferini de bitirdi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da oynayan Jesse Sekidika ile anlaşmaya varan Galatasaray, Nijeryalı oyuncunun kulübünden bonservisini almasının ardından imzayı attırdı.
23 yaşındaki futbolcu alacakları karşılığında Eskişehirspor'dan bonservisini aldı ve Galatasaray ile 3.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Sekidika'ya senelik 450 bin euro ödeyecek ve sonraki satıştan da pay verecek.
Eskişehirspor'da bu sezon 16 maça çıkan ve asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen hücumda her bölgede oynaybilen genç futbolcu, 16 maçta 8 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı

Inter'de alternatif aday Joshua Zirkzee
