Galatasaray 23'lük Barça'lının peşinde
Transferde birçok alternatif isim belirleyen Galatasaray'ın gündemine gelen son yıldızın Barcelona'da görev yapan Gerard Deulofeu olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları derinleşiyor. Cengiz Ünder, Emre Mor, Armindo Bruma gibi isimlerle anılan Cimbom'da Gerard Deulofeu da kanat adayları arasındaki yerini aldı.
Fatih Terim'in forvette de oynayabilmesi nedeniyle genç futbolcunun yönetime ismini verdiği öğrenildi. Galatasaray ikinci yarıda direkt takıma katılacak bir transfer yapmak isterken yönetimin Deulofeu için menajerler aracılığıyla nabız yokladığı ifade edildi.
GERİ ÇAĞIRDI
Barcelona'nın sözleşmesindeki özel maddeyi kullanarak Everton'dan geri aldığı 23 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon 16 kez Katalan ekibin formasını giydi ve 2 gol atıp, 3 de asist yaptı.
Galatasaray'ın 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için 1 milyon euro'luk kiralama bedelini gözden çıkardığı belirtiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'dan kaleye ücretsiz takviye

Olivier Giroud Fransa'ya dönüyor!

Inter'e Barış Alper Yılmaz önerisi

Olimpik Lyon'da hedef küme düşmemek!

Joel Fujita, FC St. Pauli'de

Manchester United'ın Felix Nmecha ilgisi sürüyor

Brentford'un yeni teknik direktörü!

Napoli, Noa Lang transferinde mutlu sona yakın

Alex Meret 2027'ye kadar Napoli'de

Atletico Madrid'e yeni kanat!
