Galatasaray, 20 yıl sonra Nou Camp Stadı'na çıktı
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Perşembe günü deplasmanda İspanya'nın Barcelona takımıyla karşılaşacak Galatasaray, karşılaşma için son antrenmanını Nou Camp Stadı'nda yaptı.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Galatasaray, en son 13 Kasım 2002 tarihinde Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Barcelona ile oynadığı maç için çıktığı Nou Camp'a yaklaşık 20 yıl sonra tekrar ayak bastı.
Teknik direktör Domenec Torrent yönetimine yapılan ve bir saat süren antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.
Galatasaray'da Barselona'ya getirilmeyen Arda Turan dışında takımdaki tüm futbolcular, antrenmana katıldı.
İspanya'nın önemli takımlarından Barcelona'ya karşı şimdiye kadar 8 maç oynayan Galatasaray, 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 yenilgi yaşadı.
Yaklaşık 20 yıl önce oynanan son maç Barcelona'nın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlanmıştı.
Nou Camp'ta yarın akşam TSİ 23.00'te tekrar sahaya çıkacak Barcelona ve Galatasaray'ın maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"

Sandro Tonali için Arsenal ve Manchester City yanıtı!

Dominik Szoboszlai'den Galatasaray itirafı

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

























