G.Saraylı genç isimden alkışlanan hareket
Galatasaray U14'te forma giyen Emirhan Kayar, Başakşehirli bir futbolcu yerde yattığı için gole giderken topu taca attı.
Galatasaray U14 Takımı'nın Başakşehir'i 7-1 yendiği maçın 19. dakikasında alkışlanan bir olay yaşandı.
Sarı-kırmızılı takımda forma giyen genç futbolcu Emirhan Kayar, kaleci ile karşı karşıya durumda, Başakşehirli rakibi yerde yattığı için gol atmak yerine topu taca göndermeyi tercih etti. Bu pozisyonun ardından Emirhan Kayar'ı Fair-Play hareketi nedeniyle takım arkadaşları kutladı.
GEÇEN HAFTA DA BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI!
Bu arada Galatasaray U14 Takımı'nın İstanbulspor ile oynadığı maçta sarı-kırmızılı futbolcu Beknaz Almazbekov ceza sahası içinde yerde kalmış ve hakem penaltı noktasını göstermişti. Genç futbolcu, kendisine faul yapılmadığını belirtmesine rağmen hakem kararını değiştirmeyince, penaltı atışında topu auta atarak centilmenlik örneği göstermişti. Beknaz Almazbekov'ın bu hareketi dünya basınında da geniş yer bulurken, sarı-kırmızılı futbolcunun FIFA Fair-Play ödülü alması gerektiği şeklinde yorumlar yapılmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!



























