G.Saray'ın yoluna çıktılar!
İngiliz medyası Gökhan İnler ile ilgilenen Arsenal'in 12.5 milyon poundluk teklifle, Galatasaray'ı geride bırakarak transferi sonuçlandıracağını yazdı.
Webaslan Dış Haberler

Özellikle Arsenal'de forma giyen Mathieu Flamini'nin savunmaya dönük alternatifinin olmayışı ve Fransız oyuncunun sakatlık sorunları nedeniyle son günlerde Ada basını Arsene Wenger'in Gökhan'ı ısrarla istediğini dile getiriyor.
Son iddiaya göre ise Galatasaray'ın da istediği Gökhan İnler için Londra ekibinin 12.5 milyon poundluk bir teklifle Napoli'nin kapısını çalacağı yönünde oldu. İngilizler'e göre Arsenal'in 12.5 milyon poundluk teklifi, Galatasaray'ı bu transfer yarışında kolaylıkla geride bırakmaya yetecek.
Napoli teknik direktörü Rafael Benitez'in Liverpool'dan eski öğrencisi Lucas Leiva'yı istemesi nedeniyle 2016 yılına kadar sözleşmesi devam eden Gökhan İnler'in satılmasına sıcak bakacağı belirtiliyor. Ayrıca Wenger, Mikel Arteta, Jack Wilshere ve Aaron Ramsey'e rağmen gerçek bir savunma görevi üstlenebilecek bir oyuncuyu ısrarla istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Kim Min-Jae açıklaması

Brighton'dan Baleba kararı: 120 milyon Euro!

Benfica, Antony'yi kiralamak istiyor

Torino, Simeone'yi açıkladı!

Bayern Münih'ten Nicolas Jackson hamlesi!

Real Madrid'den Garcia'ya yeni sözleşme!

Juventus'ta Vlahovic belirsizliği

Thomas Partey, Villarreal'e gitti

Lucas Digne, Aston Villa ile devam dedi

Como'dan Tottenham'ın 40 milyon euroluk teklifine ret!
