G.Saray'ın son teklifi ve diğer adaylar
Galatasaray devre arasında stoper adaylarını belirledi. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bu isimlerden birini mutlaka bitirecek.

Galatasaray devre arasında stoper için 3 aday belirledi. Bunlar Kasımpaşalı Donk, Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok ve Bursasporlu Serdar Aziz.
Bu 3 isim için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Alın" raporu verdi. Bu istek sonrasında Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, harekete geçecek ve 3 isimden birini mutlaka bitirecek. Semih Kaya ve Clıedjou'ya alternatif olarak düşünülen stoper transferinin kampa yetiştirilmesi bekleniyor.
DONK VE SERDAR AZİZ OLDUKÇA ZOR
Peki 3 isim için plan ne? G.Saray yönetimi, 2.4 milyon euro alan Pandev'i gönderebilirse Donk'u alacak. Ancak bu zor. Uğur için ise 500 bin euro artı takas formülü devreye sokulacak. Veysel Sarı, Gökhan Zan, Umut Gündoğan, Yekta, Sinan Gümüş takasta önerilecek. Aynı teklif Serdar Aziz için Bursaspor'a da yapılacak. İki isimden birisi kadroya dahil olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de 10 numara kararı!

Thomas Müller, Vancouver Whitecaps'a transfer oluyor

Manchester City, James Trafford'ı geri aldı

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e tam not

Borussia Dortmund, Trossard'ı istiyor

Chelsea'den Sterling kararı: 23 milyon Euro!

Altay Bayındır'dan transferde ters köşe!

Roma'ya Brezilya'dan sağ bek!

Rodrygo'dan Tottenham'a ret!

La Liga'da teknik direktörlere "VAR incelemesi talep etme" hakkı
