G.Saray'ın son teklifi ve diğer adaylar
Galatasaray devre arasında stoper adaylarını belirledi. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bu isimlerden birini mutlaka bitirecek.
Galatasaray devre arasında stoper için 3 aday belirledi. Bunlar Kasımpaşalı Donk, Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok ve Bursasporlu Serdar Aziz.
Bu 3 isim için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Alın" raporu verdi. Bu istek sonrasında Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, harekete geçecek ve 3 isimden birini mutlaka bitirecek. Semih Kaya ve Clıedjou'ya alternatif olarak düşünülen stoper transferinin kampa yetiştirilmesi bekleniyor.
DONK VE SERDAR AZİZ OLDUKÇA ZOR
Peki 3 isim için plan ne? G.Saray yönetimi, 2.4 milyon euro alan Pandev'i gönderebilirse Donk'u alacak. Ancak bu zor. Uğur için ise 500 bin euro artı takas formülü devreye sokulacak. Veysel Sarı, Gökhan Zan, Umut Gündoğan, Yekta, Sinan Gümüş takasta önerilecek. Aynı teklif Serdar Aziz için Bursaspor'a da yapılacak. İki isimden birisi kadroya dahil olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi




























