G.Saray'ın Sneijder'den tek ricası
Galatasaray, Inter’den transfer edilirken, uzlaşmaya varılan 3.9 milyonluk Euro imza parası 3 yıla yayılan Sneijder’e yeni kontratta bu rakamı 2.5 milyon Euro’ya indirmesini önerecek.
Wesley Sneijder’ın 1 yıldır beklediği yeni kontrat için masaya oturacak olan Galatasaray, Hollandalıdan tek bir istekte bulunacak.
Garanti ücreti ve bonus maddeleri sabit tutulacak olan Sneijder’dan 3 yıldan beri her sezon aldığı 1.3 milyon Euro’luk imza parasını aşağı çekmesi istenecek.
Günlük maliyeti 17 bin Euro olan Sneijder ile tatil dönüşü masaya oturacak olan sarı kırmızılılar, Avusturya kampı bitmeden sözleşme yenilemek istiyor.
DİĞER ÜCRETLER AYNI
Şu anda mevcut kontratı ile 5 milyon Euro yıllık ücret alan Hollandalı yıldıza, bu sezona kadar ödenen 1.3 milyon euroluk imza parasında indirim yapması adına görüşme yapılacak. G.Saray 3 yıllık önereceği yeni sözleşmede yaklaşık 2.5 milyon euroluk bir imza parası önermeyi düşünüyor. Geri kalan garanti ücretleri ve bonusları ise aynı kalacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!
























