G.Saray'ın sağ bek adayı kararını verdi
Riekerink'in sağ bek isteği üzerine Galatasaray'ın adaylar arasına aldığı iddia edilen Janmaat, Newcastle United'da mutlu olduğunu açıkladı.
Webaslan Dış Haberler
İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Newcastle United'ın 27 yaşındaki sağ beki, "Newcastle United'a her şeyimi vereceğim" şeklinde konuştu.
Yeni sezon için heyecanlı olduklarını dile getiren Hollandalı oyuncu, "Buradaki ortam pozitif. Kulüpte şu an herkes mutlu. Bu sezon bizim için yeni bir başlangıç olacak" dedi.
Rafael Benitez ile yeni sezonu geçirecek olmalarından dolayı heyecanlı olduğunu açıklayan Janmaat, "Rafa büyük bir menajer. Ne zaman ne yapılması gerektiğini iyi biliyor. Kariyerinde büyük başarıları var ve bu durum kulüp için çok önemli" şeklinde konuştu.
Son 2 sezondur Newcastle United forması giyen Darly Janmaat, toplam 75 karşılaşmada görev aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

























