G.Saray'ın genç golcüsüne nazar değdi!
Süper Lig'in 20. haftasında Torku Konyaspor'u konuk eden Galatasarayımızda sakatlık şoku yaşandı.
Süper Lig'in 20. haftasında Torku Konyaspor'u konuk eden Galatasaray'da sakatlık şoku yaşandı.
Galatasaray'da son haftaların formda ismi Sinan Gümüş, 39. dakikada baldırından yaşadığı sakatlık sebebiyle maça devam edemedi ve kenara geldi. Orta alanda arkasına dğşen topa hareketlendikten sonra sol baldırını tutan Sinan kendisini yere bıraktı ve kenara değişiklik işareti yaptı.
Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası Sinan Gümüş kenara geldi. Lukas Podolski oyuna dahil oldu. Lig TV'nin maç sırasında geçtiği bilgiye göre adalesinden pozisyon anında bir ses duyan Sinan kenara değişiklik işareti yaptı. Genç oyuncunun adalesinde kopma olabileceği ifade edildi.
Maçın ardından konuşan teknik direktör Mustafa Denizli, Sinan ile ilgili; "Sinan'ın durumunu iyi gördüm. 1-2 haftaya aramıza döneceğini sanıyorum." dedi.
Son 7 maçta 8 gol atan Sinan Gümüş'ün yaşadığı sakatlık sonrası gözlerinin yaşardığı dikkatlerden kaçmadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

























