G.Saray'ın CEO adayını Atletico kaptı
Galatasaray'ın eski başkan adaylarından Adnan Öztürk'ün CEO adaylarından olan Kenyon, Atletico Madrid'de etkin bir pozisyona getirildi.
Webaslan Dış Haberler

Galatasaray'da 27 Mart 2010'da yapılan seçimlerde aday olan Adnan Öztürk, Galatasaray'a başkan olması durumunda CEO pozisyonuna getirmeyi vaat ettiği Peter Kenyon, Atletico Madrid'de etkin bir pozisyonda yönetime girdi.
Kenyon'un Atletico Madrid'de ticari büyüme ve uluslararası alanda genişleme gibi konulara odaklanacağı bildirildi. İngiliz yönetici'nin kulübün genel menajeri Miguel Angel Gil ile olan iyi ilişkisine vurgu yapıldı.
Adnan Öztürk 2010'daki seçim öncesinde Peter Kenyon, Tomas Kurth ve Esteve Calzada gibi profesyonellerle anlaşma sağladıklarını ve başkan olması durumunda bunlardan birini kulübün CEO'su olarak göreve getireceğini söylemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
