G.Sarayımız'dan PTT 1. Lig'e gitti
Bonservisi Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasarayımız'da olan bir isim daha PTT 1. Lig'e bu sezon yeni yükselen Altınordu'ya transfer oldu.
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Galatasaray'dan Serkan Göksu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Sportif direktör Murat Dizdar, yaptığı açıklamada, Serkan Göksu'nun genç ve gelişmeye açık bir oyuncu olduğunu belirterek, "Serkan’ın kariyer çıkışını Altınordu formasıyla yapacağına inanıyoruz" dedi.
Altınordu'ya 5. "Aslan"
Altınordu'nun Isparta-Davraz kampına katılan Serkan Göksu, takımda Galatasaray patentli 5. futbolcu olarak yer aldı. Daha önce sarı-kırmızılı ekipten kaleci Evren Üstündağ’ın yanı sıra Sinan Osmanoğlu, Arif Morkaya ve Mertan Caner Öztürk’ü transfer eden Altınordu, 21 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Serkan Göksu, sarı kırmızılı ekipte profesyonel olduktan sonra Bayrampaşa ve Yeni Malatyaspor takımlarında kiralık olarak mücadele etti.
Serkan Göksu, bir futbol dergisinin düzenlediği yarışmada Trabzonspor’a transfer olan Altınordulu Gökhan Karadeniz ve Nazilli Belediyesporlu Mehmet Taş ile 2. Lig’de yılın futbolcusu unvanını almıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!


























