G.Saray'ı unutamıyor! O sözler...
İtalya Serie A takımlarından Juventus'un yıldız futbolcusu Carlos Tevez, Malmö karşılaşmasının ardından ilginç açıklamalara imza attı.
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - İtalya Serie A takımlarından Juventus'un yıldız futbolcusu Carlos Tevez, Malmö karşılaşmasının ardından ilginç açıklamalara imza attı.
Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları maçta iki gol atarak takımının sahadan 2-0 galip ayrılmasını sağlayan Arjantinli yıldız, son olarak 7 Nisan 2009'da Avrupa maçında gol atma başarısı göstermişti.
Maç sonrası konuşan Tevez, "Gerçeği söylemek gerekirse bunu özlediğimi söyleyemem. Bu forma için oynamak bir onu ve her maçı son maçımız gibi oynuyoruz" ifadelerini kullandı.
Gruplarının zor olduğunu belirten Arjantinli, "Zor bir grupta yer aldığımızı biliyoruz. Bazı gazeteciler kolay olduğunu söylüyor ama geçen sezon hiçbir şeyin kolay olmadığını gördük" şeklinde konuştu.
Juventus geçen sezon temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer almış ve son maçta TT Arena'da sarı kırmızılı ekiple 2-2 berabere kalınca Devler Ligi'ne veda etmek zorunda kalmıştı.
Tevez ayrıca gol sonrası yaptığı dansla ilgili olarak, "Kızım Udinese maçında bu dansı yapmamı istedi ama unuttum ve eve geldiğimde benimle konuşmadı. O yüzden bu maçta yaptım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma'dan sürpriz fesih kararı!

Adı Galatasaray ile geçti; Fransa yolcusu!

Manchester United, McTominay'ı istiyor!

Milan, Maignan ile masaya oturuyor!

Borussia Dortmund, Oscar Bobb'un peşine düştü!

Vitinha: "Iniesta ve Modric, rol modellerim"

Barcelona'dan Dusan Vlahovic'e yakın takip!

Girona'dan Ter Stegen'e açık mesaj

Crystal Palace'tan Brennan Johnson hamlesi!

İngiltere'de futbol gündemi Hull City!

























