G.Saray'ı karıştıran gerçekler
Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği listeden hiçbir futbolcu transfer edilmedi. Üstelik yönetimin, Ersun Yanal'ı düşünmesi Hamza hocayı rahatsız etti. West Ham'ın Burak'ı istemesi Kral'ın kafasını karıştırdı ve performansını düşürdü. Sneijder ise sözleşme yenilemeyen yönetime menajerini gönderdi

Lig başlayalı 2 hafta oldu ancak Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor. Saha içinde kötü sonuçlar alan Galatasaray Kulübü'nde de isyan var!..
Takvim'de yer alan habere göre; Hamza Hamzaoğlu'nun sezon sonunda yönetime verdiği transfer listesinden hiçir futbolcu kadroya katılmaması ve transfer sezonunun bitmesine 6 gün kalması ipleri daha çok gerdi. Hamza hocanın basın önünde sürekli transfer isteyerek takımdaki eksiklerden bahsetmesi de yönetimi kızdırdı.
Hamza hoca ile yönetim arasındaki iplerin gerilmesinde bir de 'Ersun Yanal iddiası' eklendi. Sarı- Kırmızılı yönetimin Hamza hoca ile yolların ayrılması durumunda Ersun Yanal ile ön görüşme yapması Hamza hocanın da kulağına gitti. Hamza hocanın Teknik Direktörlük koltuğu tartışılır hale geldi...
WEST HAM KAFALARI KARIŞTI
West Ham'ın Burak Yılmaz için verdiği 7 milyon Euro'luk teklifi 9 milyon Euro'ya kadar çıkarması Burak Yılmaz'ın kafasını karıştırdı. Bu teklifler Burak'ın performansını olumsuz etkilerken, Sarı-Kırmızılı yönetimin de Burak'ı satmak istemesi duygusal olan Burak'ı daha çok yıprattı ve performansını düşürdü.
SNEIJDER MENAJERİNİ İSTANBUL'A ÇAĞIRDI
Galatasaray'da tüm olumsuzluklara rağmen 2.5 sezondur performansında hiç düşüş yaşamayan ve takımı sırtlayan Sneijder de isyan bayrağını çekti. Tüm fedakarlıklara rağmen kendisiyle sözleşme yenilemeyen yönetime kızgın olan Sneijder, menajerini İstanbul'a çağırdı. Sarı- Kırmızılı yönetimle masaya oturacak olan Sneijder'in menajeri; Gomez, Van Persie gibi dolgun ücretli bir sözleşmeyi yönetime sunacak.
YÖNETİM İÇİNDE DE ÇATLAKLAR OLDU!
Galatasaray'da transfer, teknik adam ve saha içindeki kötü sonuçlara yönetim içindeki çatlaklar da eklendi. Güçlü bir kadroyla gelen Dursun Özbek yönetiminde ilk fire Cüneyt Tanman oldu. Tanman ilk önce Sportif A.Ş'deki görevinden son olarak da Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Tanman, televizyon ve yazarlığını yaptığı gazete köşesinden sürekli yönetimi ve Hamzaoğlu'nu eleştirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
