"G.Saray'ı gördük ve..."
Astana'nın kalecisi Nenad Eric, Galatasaray maçı ile ilgili konuştu.
Galatasaray'ın Devler Ligi'nde sıradaki rakibi Astana'nın kalecisi Nenad Eric, mücadele ile ilgili açıklamalarda bulundu.
33 yaşındaki file bekçisi, öncelikle Benfica ile oynadıkları mücadeleye değinirken, "Lizbon'daki maç tarihe geçti. İlk yarı iyiydi ve berabere kapadık. İkinci yarıda gol için 2-3 şans yakaladık. Taraftarlarımızı memnun etmek için, pozitif bir skor elde etmek için çok istekliydik. Ancak bu seviyede çok az tecrübemiz var. Daha iyi oynamaya çalışacağız. Galatasaray'ı çalışacağız" ifadelerini kullandı.
"GALATASARAY'I GÖRDÜK"
Galatasaray'ın Atletico Madrid maçını takip ettiklerini belirten Eric, "Henüz Galatasaray'ı analiz etmeye başlamadık, ama dersimize çalışacağız. Onların Şampiyonlar Ligi'nde ne yapabildiğini gördük. Şimdi bir kupa maçımız var, sonrasında İstanbul sınavına hazırlanacağız" diye konuştu.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde Astana ile 30 Eylül günü deplasmanda karşılaşacak.
İŞTE ASTANA ARENA
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid ayrılığı açıkladı: Dani Carvajal

Antoine Griezmann, Barcelona'ya gittiği için özür diledi!

Kenan Yıldız'dan transfer ve A Milli Takım itirafı

Real Madrid'de Jose Mourinho'ya iki yıllık sözleşme!

Gizlice sızıp küfürlü pankart açtılar: Bayern Münih'te şok!

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera dönemi bitti!

Fransa'da ortalık karıştı: İki maçta sahaya girdiler!

Barcelona, evinde 3 golle kazandı

Levante kazandı, Mallorca ateşe düştü!

West Ham, küme düştü gibi...


























