G.Saray'dan Terry için ilk açıklama
GÖRÜNTÜLÜ | Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Chelsea karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Chelsea karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın sahasında Chelsea ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra konuşan Arıboğan, Terry'nin hareketiyle ilgili olarak da hukukçuların takipte olduğunu dile getirdi.
İşte Arıboğan'ın açıklamaları;
"Galibiyet kaçtığı için üzülüyoruz ama beraberlik her zaman mağlubiyetten iyidir. İyi bir mücadele oldu. Müthiş bir atmosfer vardı. Chelsea'nin gücü belli. Hedefimiz gruptan çıkmaktı. bu seviyelerde oynuyorsanız futbol her türlü sonuca açık. Kazanmak için sahaya çıkmıştık. İkinci maçta daha iyi bir mücadele göstermemiz gerek. Bu sertlikte, bu futboldaki maçlar hata kaldırmıyor. Keşke golü yemeseydik.
JOHN TERRY YORUMU
"Olur böyle şeyler. Bir sürü ilginç şey oldu. Onu da hukukçularımız inceledi. İnceliyor. 24 saatlik süremiz var. Futbolun içerisinde bu tarz şeyler var."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Juventus'un hasreti devam ediyor!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!
























