G.Saray'dan Hannover'e Mevlüt engeli
Hannover'a transfer olması beklenen Mevlüt Erdinç için şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.
Alman basını Hannover'in St.Etienne ile 3.3 mliyon euro bonservis bedeli ile anlaştığını iddia etse de, Fransız medyasına yansıyan haberlerde Mevlüt'ün transferi için Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtildi.
Fransız basını Hannover ile St.Etienne arasında birkaç pürüzün kaldığı ve sarı-kırmızılı takımın da devreye girmesinin transferi belirsiz hale getirdiği ifade edildi.
ALMAN BASINI BUGÜN DUYURDU
Fransız basınının iddiasını bugün Alman Bild Gazetesi de doğruladı. Bild Gazetesi, Hannover ile anlaşmak üzere olan Mevlüt için Galatasaray son anda devreye girdiğini ve transferde ortalığın kızıştığını duyurdu.
St Ettienne'ye 3.3 milyon avron bonservis bedeli vermesi beklenen Hannover'in Mevlüt ile de 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyordu.
2017 yılına kadar St.Etienne ile sözleşmesi bulunan Mevlüt, geride kalan sezon Ligue 1'de 26 maçta 8 gol kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Frankfurt'tan Can Uzun için flaş açıklama!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

Konstantinos Karetsas, Dortmund'a gidiyor!

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!


























