G.Saray'dan bir salvo daha!
Galatasaray Kulübü, Tahkim Kurulu'nun vermiş olduğu 1 maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından bir açıklama daha yaptı.
Galatasaray Kulübü, Tahkim Kurulu'nun vermiş olduğu 1 maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından bir açıklama daha yaptı.
İşte Galatasaray Kulübü'nün o açıklaması...
"Dün internet sitemizden yaptığımız açıklamaya ek olarak, TFF’nin, Disiplin Kurulu’yla Tahkim Kurulu’nun son aylarda üstüste almış olduğu, tarafsızlık ilkesini hiçe sayan ve güvenilir bir merci olmak vasfını kaybettiğine dair endişelerimizi araştırmak ; TFF’nin ve kurullarının karar ve icraatlarının kuruluş sebep ve ilkeleriyle uyumlu olup olmadığını inceletmek üzere, Yönetim Kurulu’muz, Türkiye’nin önde gelen ve tarafsız hukukçularını davet etme kararı almıştır. Çıkacak rapor, kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır.
Bu vesileyle, taraftarlarımızdan, TFF’nin ve kurullarının son kararlarına tepkisini çok iyi anlamakla beraber, bu konuda sükunetlerini kaybetmeden , bu çalışmaların sonucunu sağduyu içerisinde beklemeleri rica olunur."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"

Igor Tudor: "Geleceğimi düşünmüyorum"

Khephren Thuram'dan ırkçılık tepkisi

























