G.Saray'dan 4 günde 4 imza!
G.Saray yönetimi mazbatayı alıp 4 ismi kadroya katmak istiyor. Özbek bugün resmen başkanlık koltuğuna oturacak. Önce Hamzaoğlu ile 3 yıllık anlaşma yapılacak. Ardından 4 günde Bilal, Podolski, Ozan Tufan ve Gökhan Değirmenci transferleri bitirilecek.
Galatasaray'da yaz transfer dönemi hareketli geçecek ancak iş erken bitirilecek.
Aslında Şampiyonlar Ligi'nde gruplara direkt katılacağı için önünde uzun bir süreç bulunan Aslan'da Dursun Özbek ile Hamza Hamzaoğlu yaptıkları görüşmede, hızlı davranma kararı aldı.
Özbek ilk olarak Hamza Hamzaoğlu ile 3 yıllık yeni anlaşma yapacak, ardından hocanın raporu doğrultusunda harekete geçecek.
PAZARTESİYE DEK BİTECEK
Hamzaoğlu, "İstikrarı bozmayalım" derken kadrodaki isimlerden Yekta ve Aydın dışında bütün oyuncular kalacak. Sabri ile sözleşme yenilenecek.
Dış transferde ise Podolski, Bilal Kısa, Gökhan Değirmenci ve Ozan Tufan öncelik. Arsenal'den ayrılacak olan Alman golcü ile 3 yılık mukavele imzalanması an meselesi. Yine Bursa'dan Ozan Tufan istenecek. Erciyes kalecisi Gökhan Değirmenci ile de prensipte anlaşma sağlandı.
Yine Bilal Kısa da 3 yıllığına "Evet" dedi. 4 ismin de pazartesiye kadar imza atmaları bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, Vinicius Junior'un yerine gelecek ismi belirledi!

Ousmane Dembele, 2025'teki performansıyla iz bıraktı!

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!
























