G.Saray'da sakat isimlerin son durumu
Galatasaray, Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 32. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Igor Tudor yönetimindeki idmanda dün Gaziantepspor'a karşı 90 dakika forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma çalışmalarının ardından altıya iki topa sahip olma çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın devam eden bölümünde ise interval koşu ve dörde dört çift kale maç yapıldı.
Yasin Öztekin ve Hakan Balta'nın tedavisine devam edildi. Aurelien Chedjou ve Lionel Carole, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Luis Cavanda, kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.
Galatasaray, Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarına Salı günü saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!























