G.Saray'da rotasyon kapıda
Hamza Hamzaoğlu, Benfica ve F.Bahçe maçlarını düşünmeye başladı...
Galatasaray'ı milli aranın ardından hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir dönem bekliyor.
17 Ekim'de ligde sahasında G.Birliği'ni ağırlayacak sarı-kırmızılılar, bu maçtan 4 gün sonra Benfica'yı konuk edecek. Cimbom, Benfica mücadelesi sonrası F.Bahçe derbisi için Kadıköy'e gidecek. G.Birliği'ni yenip zirveyi takibini sürdürmek isteyen G.Saray, şampiyonluktaki en güçlü rakiplerinden F.Bahçe karşısında kazanarak puan farkını açma düşüncesinde.
Uzun yıllardır Kadıköy'de kazanamayan sarı-kırmızılılar, bu gidişatı bozarak moral bulmayı da amaçlıyor. G.Saray'ın bir diğer önemli sınavı ise Benfica karşısında. G.Saray, kazanıp Şampiyonlar Ligi grubundaki dengeleri değiştirmek istiyor.
İlk maçında Atletico Madrid'e kaybeden, ikinci maçında Astana ile berabere kalan Cimbom, gruptan çıkmak adına mutlaka puana ihtiyaç duyuyor. Bu arada Burak Yılmaz, F.Bahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılırken, Podolski'nin de G.Birliği karşısında riske edilmemesi söz konusu.
G.Saray'da rotasyon kapıda
G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica ve F.Bahçe maçlarını düşünerek Gençlerbirliği maçında rotasyon yapabilir.
Podolski'yi G.Birliği maçında riske etmeyecek genç çalıştırıcı, orta sahada Selçuk'u dinlendirip Bilal-Rodriguez ikilisine görev vermeyi düşünüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı



























