G.Saray'da kim nasıl oynadı?
Aslan, İsviçre kampını kupayla tamamladı. 4 merak edilen performans...
Uhrencup'taki ilk sınavında Zürih'i 3-0 yenen Galatasaray, dün Young Boys ile karşılaştı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Aslan, İsviçre kampını kupayla tamamladı. Kampın yıldızı Bruma, üçüncü maçında üçüncü golünü 14.dakikada şık bir sağ iç kesmeyle uzak köşeye attı. Peki nasıl oynadılar? (Sabah)
NASIL OYNADILAR?
Umut Bulut: Geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor ve yine gol bölgelerinde çok etkisiz kalıyor. Gönderilme ihtimalinden olumsuz etkileniyor.
Aurelien Chedjou: Jan Olde Riekerink'in İsviçre'deki üç hazırlık maçında biraz da defansta eksik oyuncular nedeniyle en çok süre verdiği isim oldu. Savunmada alternatifsiz. Sezona hazır hale geldi.
Wesley Sneijder: 4-3-3 sistemine Hollanda Milli Takımı'ndan alışkın ve takımın tüm ataklarını organize etti. Satılmazsa geçen sezondan daha iyi bir Sneijder izleyeceğimiz kesin.
Bruma: Sneijder'in mevcut takımda en iyi anlaştığı ve uzun paslarıyla beslediği isim. Zürih maçından sonra dün de maçın adamı seçildi. Son vuruşlarını düzeltti ama golleri attıkça bencilleşmeye başlaması eksiği.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Kelly: ''Osimhen olağanüstü birisi''

Antoine Griezmann, MLS yolcusu!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması

Juventus'ta Galatasaray öncesi iki soru işareti

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!


























