G.Saray'da eski aşk alevlendi!
Galatasaray'da yaz transfer döneminin gözde isimlerinden olan Joel Campbell aşkı bitmiyor.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'da yaz transfer döneminin gözde isimlerinden olan Joel Campbell aşkı bitmiyor.
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Sarı-kırmızılı kulüp, Arsene Wenger'in yaz döneminde göndermemekte ısrar ettiği ancak bu zamana kadar ligde yalnızca 37 dakika süre verdiği Campbell için yeniden devreye girdi.
Ocak ayında oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Duygun Yarsuvat Yönetimi, Topçular'da süre bulamayan oyuncuyu renklerine katabilmek için İtalyan devi Milan ve Campbell'ın geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Yunan ekibi Olympiakos'la gireceği yarıştan galip ayrılması gerekiyor.
SATMADI, KULÜBEYE BİLE ALMIYOR
Yaz transfer döneminde yine Galatasaray ve Olympiakos'un ciddi şekilde ilgilendiği Campbell'ı satmayacaklarını kesin bir dille açıklayan Arsene Wenger, takımın golcüsü Giroud'nun sakatlığında Welbeck'i kadroya katmıştı. Joel Campbell'a son oynanan iki mücadelede kulübede bile yer vermeyen Wenger, oyuncuyu isteyen kulüplerin iştahını kabartmış durumda.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
